avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Reclamatie magazin dinTimisoara
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Reclamatie magazin dinTimisoara

Buna,ieri am vizitat magazinul Auchan Timisoara impreuna cu o prietena,am cumparat un pachet carne si o sticla de suc,totul a durat vreo 5 minute dupa care ne-am indreptat spre casa de marcat,dupa ce am platit produsele am fost oprite de catre cei de la paza magazinului,care ne-au cerut sa-i urmam,i-am urmat dupa carre ne-au bagat intr-o incapere si au inchis usa cu cheia.Nu stiam ce se intampla am intrebat dar pe un ton foarte jicnitor ni s-a spus ca am desfacut o doza cu energizant si am lasat-o pe raft fara sa platim,ceea ce nu este adevarat nici macar nu ne-am apropiat de energizante ,agentul de paza care era cu noi si ne tinea inchise acolo ne-a luat actele de identitate si a plecat cu ele,s-a intors peste 2o de min cu un aparat foto si a inceput sa ne faca poze amenintandu-ne ca ne pune pe youtube,am cerut sa vedem inregistrarea cu momentul in care noi am fi bbaut din acea doza cum sustin dansii dar ni s-a spus ca nu avem autorizatie pt acest lucru,am cerut sa vina politia iar ei au spus ca politia nu va veni pt asemenea lucruri.ce am putea face in aceasta situatie pt ca nu e normal sa fi acuzat de un lucru pe care noi nu l-am comis,iar ei sustin cu tarie ca noi suntem!?
Cel mai recent răspuns: Trifan Bogdan , utilizator 21:40, 20 Aprilie 2010
Pentru a nu se mai repeta situatia si cu alte persoane ar fi bine sa faceti o plangere penala la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara pentru lipsire de libertate in mod ilegal (art189 Cod penal).
Actele de identitate nu se dau decat politiei, nu agentilor de paza..... Greseala Dv.!
Iar fotografiatul trebuia facut numai cu acordul Dv., dar nici macar asta nu erau indreptatiti sa faca.
Pur si simplu si-au batut joc!
Formulati plangere penala impotriva firmei de securitate si a conducerii magazinului pentru lipsire de libertate.
Problema este sa puteti aduce dovezi cu acte si martori,asupra celor petrecute pentru ca inregistrarea video,in mod cert va va disculpa.
Faceti plangere penala. Au avut un comportament abuziv, lipsindu-va de libertate, intimidare .. tot tacamul datorita excesul lor de zel.
Da, se poate face plangere penala in baza art 189 C. pen.
Mai ales ca au inchis usa cu cheia si ati stat destul timp inchisi acolo.
Chiar daca era adevarat ce ziceau, actiunile lor nu erau justificate sub aspect juridic.

avocat Claudiu Lascoschi

Alte discuții în legătură

Situatie ridicola creata intre mine, agentul unei firme de paza, un patron de magazin si politie r0nni3 r0nni3 Buna, sper sa ma poata sfatui cineva cum sa procedez mai departe intr-o situatie creata din nimic, dar nu neaparat ridicola, data fiind starea de fapt a ... (vezi toată discuția)
Sechestrare de persoane beludan beludan buna ziua va rog sa ma ajutati cu o informatie si un sfat. azi am fost la locuinta parintilor fostei concubine, pentru a-mi vedea baiatul, pe care la tinut ... (vezi toată discuția)
Shopping traumatizant miranda miranda Buna ziua! Am avut parte de o intamplare infioratoare la un supermarket. Am intrat in acest magazin pentru cumparaturi, mi-a cazut ochii pe un pantalon si nu ... (vezi toată discuția)