Buna ziua,
In vederea autorizarii mai multor activitati la sediul social as avea si eu nevoie de cateva sfaturi:
1. Daca anterior am avut depusa o declaratie model 3 (ce modifica o alta model 2) , presupun ca acum trebuie sa completez tot o declaratie model 3. Intrebarea mea este daca in patratul ala mare din mijoc unde scrie printre altele ”.........privind modificarea declaratiei nr............... din ................. ” trebuie sa scriu acel numar ce imi apare pe certificatul de inregistrare de mentiuni anterior, respectiv unde scrie „mentiunea nr. 123 din ........, privind inregistrarea ........” ???
2. Imi puteti spune va rog daca activitatea 4799 „Comert cu amanuntul efectuat in afara magazinelor, standurilor, chioscurilor si pietelor” se incadreaza la sectiunea 4.3.4. a declaratiei , adica la ”activitati desfasurate in afara sediului social si a sediilor secundare”. Ultima oara, tot la aceasta sectiune am completat codul 5320 - alte activitati de posta si curier.
3. Si va mai rog un singur lucru: sa imi spuneti si mie cum pot sa completez mai multe activitati ce se vor desfasura la sediu, dar care nu incap toate sa fie scrise in sectiunea 4.3.1. „sediu social” - acolo sunt vreo 4 linii, unde pot inghesui vreo 8 activitati, dar ..........pana la 29 mai am :) .
Va multumesc mult pentru ajutor.
~ final discuție ~