avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Modificarea actului constitutiv
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Modificarea actului constitutiv

Buna ziua,

Am tot cautat si documentat zilele acestea,insa nu am gasit rezolvari concrete sau unele care sa ma ajute sa mi fac o idee .

Am deschis un SRL in OCTOMBRIE 2020,avand codul de activitate 4250 (activitati de curierat,etc).Firma de cand a fost deschisa si pana acum nu a activat,nu a avut facturi,este pe 0 din toate punctele de vedere.

De 2 saptamani m-am gandit la o idee si am nevoie sa stiu urmatoarele lucruri:

-In actul constitutiv se modifica cele 5 coduri "principale",iar restul actului constitutiv ramane la fel si se depune mai departe ?
-Daca nu am desfasurat nici o activitate la nici un sediu(pentru ca magazinul este online),atunci cand completez Modelul 3...ce ar trebui sa bifdez..

Multumesc :)
Ultima modificare: Marți, 2 Februarie 2021
george-neagu, moderator
Buna ziua,

In situatia in care doriti modificarea codurilor caen, aici regasiti documentele care va sunt necesare: [ link extern ]

Daca nu desfasurati activitate la sediu se bifeaza casuta 4.3.4. din modelul 3 Activităţi desfăşurate în afara sediului social/profesional şi a sediilor secundare (punctelor de lucru) iar la pct. 4.3.1. completati in casuta "activitate desfasurata la terti".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl - declaratii Luminitza_05 Luminitza_05 Pentru infiintarea unui srl avand sediu social fara activitate si punct de lucru la care se desfasoara activitatea principala si alte 10 secundare (le-am ... (vezi toată discuția)
Sprijin intocmire acte inregistrare societate la onrc bogdamen bogdamen Buna ziua, In momentul de fata sunt pe punctul de a infiinta o societate comerciala. Ca obiect de activitate, voi avea comercializarea si instalarea ... (vezi toată discuția)
Completare declaratie model 3 iliez iliez Buna ziua, In vederea autorizarii mai multor activitati la sediul social as avea si eu nevoie de cateva sfaturi: 1. Daca anterior am avut depusa o ... (vezi toată discuția)