avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale INFIINTARE SRL - DECLARATII
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

INFIINTARE SRL - DECLARATII

Pentru infiintarea unui srl avand sediu social fara activitate si punct de lucru la care se desfasoara activitatea principala si alte 10 secundare (le-am trecut pe toate in actul constitutiv), cum fac cu declaratia model 2?

Eu inteleg asa: la punctul 4.3.1. SEDIU SOCIAL/PROFESIONAL, trec "Fara activitate" si la punctul 4.3.2. SEDII SECUNDARE trec codurile CAEN in ordinea ponderii lor in activitate (inclusiv caen principal).

Va rog sa ma ajutati!
Multumesc anticipat! :stunned:
Cel mai recent răspuns: Luminitza_05 , utilizator 14:34, 15 Februarie 2011
Completati doua declaratii:
- pe declaratia model 1 se va declara fara activitate la sediu
- pe declaratia model 2, sus pe verso punctul 4.3.2 completati cele 10 activitati pe care le veti desfasura la punctul de lucru. Nu are relevanta ponderea.
va multumesc frumos pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sprijin intocmire acte inregistrare societate la onrc bogdamen bogdamen Buna ziua, In momentul de fata sunt pe punctul de a infiinta o societate comerciala. Ca obiect de activitate, voi avea comercializarea si instalarea ... (vezi toată discuția)
Modificarea actului constitutiv CosminBidi95 CosminBidi95 Buna ziua, Am tot cautat si documentat zilele acestea,insa nu am gasit rezolvari concrete sau unele care sa ma ajute sa mi fac o idee . Am deschis un ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri infiintare srl tdana24 tdana24 Buna ziua, am inceput formalitatile pentru infiintarea unui SRL-D si m-am impotmolit. Asadar am mai multe intrebari pe care vreau sa le adresez: 1.In ... (vezi toată discuția)