avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale DESCHIDERE PROCEDURA FALIMENT
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

DESCHIDERE PROCEDURA FALIMENT

neata,,
am si eu o nelamurire. sunt creditor intr-un dosar de faliment care abia s-a deschis. intrebarea mea este la dosar depun copii de pe toate facturile neplatite de debitor sau pot depune si copii de pe BO investite cu formula executorie???
suma e f mare, facturile sunt f.f. multe si ma gandeam sa depun copii de pe BO si pt restul sumei neacoperite de BO sa depun copiii de pe facturi...........ce ziceti???
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 20:58, 27 Februarie 2007
ART. 41din lege 85.
(1) Nici o dobândă, majorare sau penalitate de orice fel ori cheltuială, numită generic accesorii, nu va putea fi adăugată creanţelor născute anterior datei deschiderii procedurii.
ei prin asta ce mai intelegeti.
Ca pe timpul procedurii nu mai curg penalitatile, dobnzile comerciale, etc.
;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor ! chiar nu pot face nimic ? discover discover Buna ziua , am primit de la judecatorie B.O investit. Urma sa il trimit executorului , dar acesta mi-a spus ca nu mai are rost sa fac NIMIC , deoarece firma ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma ,va rog . discover discover Buna ziua , am sa incerc sa fiu cat mai obiectiv. Am de recuperat o creanta( am BO de la debitoare) de la o firma care tocmai si-a deschis : ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin refuzat la plata ionela27 ionela27 Care este procedura executarii silite in cazul unui bilet la ordin refuzat la plata pt lipsa disponibil?Ce alte posibilitati mai are un creditor pt a-si ... (vezi toată discuția)