Sotul meu a facut un credit bancar fara cunostinta mea,acum cca doi ani.A platit lunar pana anul trecut cand a decedat in urma unui infarct. Am aflat de credit care nu era garantat cu nimic,doar asigurarea lui pe viata... Dar firma de asigurari nu au platit nimic,sub pretextul ca la raportul medico legal s-a constatat un grad de alcoolemie ridicat. Banca nu a venit cu nici o notificare, pur si simplu a vandut creditul firmei eos ksi care stiti foarte bine cum procedeaza ...Am de platit o suma restanta de care nu am stiut in termen de doua zile, apoi restul creditului.As vrea sa stiu ce va urma. Mentionez ca mai am credite ,platite la zi, dar pe acesta chiar nu-l mai pot plati. ce dobanzi penalizatoare vor fi? Si cine-l va plati pana la urma? Multumesc, Zaharia Luminita
Ce bunuri avea sotul dvs. cand a decedat? cu alte cuvinte care era masa succesorala?
Bine, oricum acum e cam tarziu sa va mai putem sfatui in legatura cu acceptarea/renuntarea la succesiune, pt ca se putea face doar in termen de 6 luni, dar macar putem sa ne facem o idee despre ce se poate executa silit.
Probabil ca asta va urma.
Of, situatia e urmatoarea: la decesul unei persoane, in masa succesorala intra si activul ( bunurile) si pasivul ( datoriile). La acceptarea succesiunii, mostenim tot.
Cine a venit la succesiune este obligat sa plateasca datoriile ( dvs. si probabil alti mostenitori, daca exista: copii daca exista, daca nu parintii/fratii sotului).
Eu personal va recomand sa faceti o intelegere cu societatea de recuperare creante, poate va ofera alta varianta de plata. De asemenea va recomand sa achitati, pt ca altfel va vor executa silit ( in speta imobilul).
Rog userii sa stearga orice denumire de societate implicata in discutiile postate.
In Forum se discuta ideea si nu persoana fizica/juridica.
Va multumesc.
Card de credit
sonigeanina
Buna ziua
Va multumesc din suflet pentru ceea ce faceti si ma bucur foarte mult ca am gasit in sfirsit un ajutor.Am si eu o mare problema cu EOS KSI.In urma ... (vezi toată discuția)