avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... concesiune
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

concesiune

As dorii sa va intreb pe cei cunoscatori daca stiti in ce conditi se poate concesiona teren extravilan daca limita proprietatii tale se afla la limita de extravilan si doresti sa te extinzi cu diferite anexe.
As vrea sa stiu tot .....acte necesare , legile de care depinde , modalitati de procedura etc.......
Cel mai recent răspuns: uroiamitesc , utilizator 11:01, 21 Aprilie 2010
Ar trebui mai intai ca terenul respectiv sa apartina proprietatii publice a localitatii (ceeea ce pare putin probabil, in conditiile in care terenurile din extravilan ar fi trebuit restituite vechilor proprietari).
Apoi, ar trebui sa faceti o cerere in acest sens. Autoritatea locala trebuie sa discute cererea dumneavoastra, se intocmeste un studiu de oportunitate si aproba sau nu cererea dumneavoastra. Daca o aproba, intocmeste un caiet de sarcini in vederea scoaterii la licitatie in vederea concesionarii.
multumesc mult........asa ma si gandeam ....si am cautat azi noapte pe net
Terenul este pasune publica si e ok cu cererea dar acum tre sa vad cam cum sa o formulez deoarece eu acolo am de gand sa ma extind pentru o mica ferma de capre .si nu am facute prea multe calcule ca sa pot da prea multe date exacte ...........spre exemplu nici macar nu am masurat exact cat este locul in care vreau eu sa ma extind si nici nu sti daca exista vreo limita de acordare all acestor concesiuni.
Oricum multumim mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concesiune terenuri Franken Franken Va salut ! Suntem o institutie publica, mai exact primarie, iar prin Ordinul 541/2010 ni se recomanda sa concesionam pasunea comunala, care face parte din ... (vezi toată discuția)
Concesionare spatiu public avril_dor avril_dor Buna ziua. As dori sa concesionez o parcela de teren la periferia Iasului in vederea construirii unei cladiri in scop comercial (20 mp gen toneta) deoarece in ... (vezi toată discuția)
Doua contracte de concesiune pe aceeasi suprafata chachynelu chachynelu Buna ziua! Am un contract de concesiune, pentru o pasune, incheiat cu primaria comunei. Contractul dateaza din 2008, am platit pana acum toate darile ... (vezi toată discuția)