avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce trebuie sa fac dupa ce am infiintat societatea ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce trebuie sa fac dupa ce am infiintat societatea ?

Buna ,
Apelez din nou la dvs pentru noi sfaturi. Am ridicat certificatul de inregistrare a firmei de la Registrul comertului, ca firma sa fie in legalitatea ce trebuie sa fac incontinuare? Mentionez ca sediul firmei l-am trecut pe locuinta unde stau dar activitatea propriu zisa a firmei se va desfaura la un alt sediu pe care intetionez sa il inchiriez. Nu stiu ce trebuie sa fac si sfaturi nu prea am de unde sa "accesez ":).
Stiu ca trebuie sa imi caut un contabil si in afara de aceasta care sunt pasii pe care trebuie sa urmez.
Multumesc pentru intelegere si astept raspunsurile dvs :)
O zi buna
Cel mai recent răspuns: ne_nicku , utilizator 19:56, 6 Martie 2007
pai...depinde ce doriti sa "prestati" !#-o

o remarca: nu puteti avea 2 sedii sociale, cred ca este vorba de un punct de lucru: trebuie incheiat un act aditional la onrc si apoi declarat la organul fiscal.

Buna ,
Apelez din nou la dvs pentru noi sfaturi. Am ridicat certificatul de inregistrare a firmei de la Registrul comertului, ca firma sa fie in legalitatea ce trebuie sa fac incontinuare? Mentionez ca sediul firmei l-am trecut pe locuinta unde stau dar activitatea propriu zisa a firmei se va desfaura la un alt sediu pe care intetionez sa il inchiriez. Nu stiu ce trebuie sa fac si sfaturi nu prea am de unde sa "accesez ":).
Stiu ca trebuie sa imi caut un contabil si in afara de aceasta care sunt pasii pe care trebuie sa urmez.
Multumesc pentru intelegere si astept raspunsurile dvs :)
O zi buna

1. Stampila
2. Cont bancar in 10 zile
3. Dupa semnarea contr. de inchirieire deschidere punct de lucru la ORC
in primul rand autorizatia de functionare de la primarie si in functie de obiectul/ele de activitate, posibil si alte azutorizatii:-/
~ Conținut șters la cerere ~
Sau mai bine ar fi sa-ti cauti clienti:D

Alte discuții în legătură

Inregistrare punct de lucru in cazul sucursalelor Emil Lasconi Emil Lasconi ART. 43 (1) Sucursalele sunt dezmembrăminte fără personalitate juridică ale societăţilor comerciale şi se înregistrează, înainte de începerea ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate punct de lucru allyna allyna Buna ziua! As dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru suspendarea activitatii unui punct de lucru ( la celelalte puncte de lucru ale societatii activitatea ... (vezi toată discuția)
Recodificare la declararea pct de lucru !? adina m adina m Daca fac declararea punctului de lucru la ORC trebuie sa fac si recodificarea odata cu aceasta mentiune ? După ce am mentiunea si incheierea de la ORC declar ... (vezi toată discuția)