Buna ziua! As dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru suspendarea activitatii unui punct de lucru ( la celelalte puncte de lucru ale societatii activitatea continua). Hotararea asoc unic, formularele de la reg com, certificatul constatator....Tb specificata exact per pt carea se suspenda activitatea?
Daca sunteti actionar, patron al firmei, etc., ar trebui sa stiti foarte bine ce proceduri trebuie sa urmati in vederea suspendarii activitatii unui punct de lucru, unde isi desfasoara activitatea acea societate comerciala...
Nu sunt decat un angajat al societatii care, se ocupa, printre altele si de intocmirea dosarului pentru Registrul Comertului.Nu am mai avut pana acum suspendari de activitate, de aceea solicitam cateva lamuriri.
Multumesc oricum...........
Cred ca se urmeaza aceeasi procedura ca la suspendarea activitatii unei societati.
Se intocmeste o Hot. AGA sau o Decizie pentru asociat unic, prin care se dispune suspendarea activitatii la punctul de lucru pe o perioada de timp care nu poate depasi 3 ani.
Hot AGA, se depune la ORC , cu o cerere de inscriere mentiuni . Se mai depune la ORC impreuna cu cererea de inscriere mentiuni o declaratie pe proprie raspundere model 1 ca la punctul de lucru nu se mai desfasoara activitate timp de ... , precum si Certificatul constatator in original prin care s-a autorizat desfasurarea activitatii la punctul de lucru.
Suspendarea se comunica si Ad. Fianaciare care are in evidenta punctul de lucru.
belcris14
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
A intrat pe forum sa ceara un sfat, nu sa il tragi de urechi.Daca nu poti sa il ajuti mergi mai departe,ca daca esti patron nu trebuie sa la stii pe toate domnule TUDORIOAN
Nu cred că activitatea unui punct de lucru poate fi suspendată în aceleaşi condiţii ca şi activitatea societăţii.
Mă gândesc că fie îl închideţi şi veţi redeschide altul când va fi oportun, fie, chiar dacă nu mai desfăşuraţi activitate o perioadă, menţineţi punctul de lucru cu ceea ce presupune acesta: contract închiriere, autorizaţii de funcţionare, etc.; altfel nu puteţi justifica cheltuielile făcute cu spaţiul unde figurează punctul de lucru. Chiar şi dacă spaţiul ar fi folosit doar pentru depozitare, de pildă, tot punct de lucru e.