avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj tehnic
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj tehnic

BUNA ZIUA STIMATE DOMN/DOAMNA

IMI CER SCUZE PENTRU DERANJ, VA ABORDEZ INTR-O PROBLEMA CU CARE MA CONFRUNT, AM DOUA CONTRACTE DE MUNCA UNUL DE 8H SI UNUL DE 4H. LA LOCUL DE MUNCA UNDE FIGUREZ CU 4H, INSTITUTIA RESPECTIVA DORESTE SA MA INTRODUCA IN SOMAJ TEHNIC CONFORM LEGII 4/2010.
VROIAM SA STIU DACA SE POATE APLICA ACESTA LEGE SI IN CAZUL MEU??!!!
EXISTA LEGI CARE REGLEMETEAZA CAZURILE EXCEPTIONALE, CUM ESTE CAZUL MEU.

VA MULTUMESC MULT PENTRU ATENTIA ACORDATA SI ASTEPT UN RASPUNS DIN PARTEA DVS.

CU STIMA

BONTU ALINA VERONICA
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 12:43, 21 Aprilie 2010
Poate aplica legea, veti fi in somaj tehnic la o firma si in activitate la cealalta. Nu este un caz exceptional ca aveti doua contracte, este un caz fericit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat cu 2 contracte somaj tehnic econo econo Un angajat are 2 contracte de muncă unul cu 8h, al doilea la alta societate cu 4h. Beneficiază de indemnizație de șomaj tehnic de la ambele societăți ... (vezi toată discuția)
Ajutor de somaj starete starete Buna ziua! Am o rugaminte: lucrez la o societate cu carte de munca - am aici o vechime de 26 de ani, iar la o alta firma lucrez cu contract individual cu ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic - vechime necesară Ionela Dedov Ionela Dedov De cat timp trebuie sa lucrez ca sa pot intra in somaj tehnic in aceasta perioada? (vezi toată discuția)