avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Dreptul de autor pentru brosura publicitara - cum ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Dreptul de autor pentru brosura publicitara - cum protejez conceptul?

Buna ziua!Am discutat cu o editura in legatura cu realizarea unei brosuri publicitare, model si componenta unice, si as dori sa stiu cum pot sa-mi protejez acest concept

O zi buna!
Cel mai recent răspuns: Talk Partners , Consilier juridic 15:54, 21 Mai 2010
Un prim pas ar fi sa va informati lecturand Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Cu siguranta veti gasi solutiile cele mai bune.
Veniti maine 23 aprilie, la dezbaterea despre drepturile de autor. Vor fi prezenti specialisti ORDA si va veti putea lamuri. La ora 12:30 la Liceul Bilinv George Cosbuc de pe Strada Olari. (langa Foisorul de Foc)
as veni dar sunt din suceava
Dreptul de autor se poate inregistra la ORDA, dar acest lucru nu va garanteaza ca nu se va gasi altcineva care sa inregistreze acelasi lucru ca si dv. In pricipiu, la ORDA se depune o declaratie pe proprie raspundere prin care, intr-un eventual proces, se dovedeste ca dv ati fost PRIMUL (daca e cazul!) care a inregistrat acest copyright. Nu va garanteaza insa nimic altceva. Dreptul de autor se naste odata cu creatia si nu este obligatoriu sa fie inregistrat undeva. Atentie mare la firmele care pretind ca va inregistreaza copyright-ul! ORDA nu a dat niciodata certificari unor terti pentru astfel de inregistrari, desi exista multi pe internet. Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

R.n. al programelor de calculator - urgent Katri Katri Avem un program de calculator înregistrat în Registrul naţional al programelor de calculator. Dorim să acordăm unei alte firme folosinţa acestui program. ... (vezi toată discuția)
Drepturi ebook rl_lucian rl_lucian Buna ziua, Cu eforturi considerabile am reusit sa elaborez un ebook pe care as dori sa il comercializez prin intermediul internetului. Nu doresc ... (vezi toată discuția)
Drepturi autor manuale talexcomputers talexcomputers Buna ziua. Am o intrebar daca ma poate ajuta cineva. Am realizat un manual si am dori sa il trimitem la tipografie , problema care s-a pus este cum se face ... (vezi toată discuția)