avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Noua lege unica a salarizarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Noua lege unica a salarizarii

Buna ziua! Am o rugaminte pentru cei care cunosc legea, sa-mi spuna daca e posibil sau nu ce relatez.Sunt contabil sef la o unitate bugetara.Momentan sunt in concediu de crestere copil.Postul meu, acela de contabil sef, am inteles ca nu mai exista la unitate, au modificat organigrama, spun ei ca in baza noii legi.Postul de director adjunct, care de fapt ar fi fostul post de contabil sef, este vacant acum la unitate.Imi spuneti si mie daca e corect ca postul meu initial sa nu mai existe, si in cazul asta ce s-ar intampla cu mine daca as dori sa ma intorc la munca?Si daca a fost intradevar inlocuit cu director adjunct, atunci ar trebui sa fie vacant, din moment ce eu sunt practic titulara postului?Mentionez ca postul de contabil sef l-am ocupat prin concurs cu comisia ministerului.
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Contabil sef in administratia publica locala? corinaolaneanu corinaolaneanu Am si eu o mare problema, am in unitate(serviciu public din subordinea primariilor) un post de contabil sef. Pe og10/2008 ii dadeam conform indemnizatilor de ... (vezi toată discuția)
Reincadrare post mirelamirelami mirelamirelami Buna seara, Vin cu rugamintea de a ma ajuta sa rezolv o problema privind reincadrarea pe post. Acum 4 ani mi s-a solicitat de catre conducerea ... (vezi toată discuția)
Intocmire dispozitie mixer mixer se da urmatoarea situatie: un angajat cu cim nedeterminat pe o anumita functie de ex .contabil da concurs pe un post de director economic si este numit in ... (vezi toată discuția)