avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spor de fidelitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spor de fidelitate

La 01.10.2008 avand o vechime in invatamant de 10 ani si o luna,prof. I,grad def.am avut un salariu de incadrare corespunzator unei transe de salarizare inferioare treptei 10-14 pe motiv ca nu mi s-a acordat sporul de fidelitate din cauza unei intreruperi de 2 ani.Cum se acorda acest spor de fidelitate,pentru vechime cumulata sau pentru vechime neintrerupta?
Cel mai recent răspuns: Salagean Vasilica , Consilier juridic 19:33, 21 Aprilie 2010
OMECT nr.1350/2007
". Sporul de stabilitate prevăzut la art. 50 alin. (11) din Legea nr. 128/1997, cu modificările şi completările ulterioare, se acordă pentru o vechime efectivă, neîntreruptă în învăţământ de peste 10 ani personalului didactic auxiliar care îşi desfăşoară activitatea în învăţământ. Prin vechime efectivă, neîntreruptă în învăţământ de peste 10 ani se înţelege activitatea realizată în calitate de personal didactic cu contract de muncă într-o unitate/instituţie de învăţământ. Personalului didactic auxiliar care a fost încadrat pe funcţie didactică de predare în timpul celor 10 ani, i se consideră vechime neîntreruptă şi perioadele în care acesta a avut catedră rezervată în învăţământ. "

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporul de fidelitate in invatamant qwaszx qwaszx Buna seara, Va rog sa-mi precizati daca se acorda sporul de fidelitate unui cadru didactic care afost in concediu de ingrijire copil? (mai exact daca aceasta ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil se considera vechime in invatamant? Simona-Florentina Simona-Florentina Sunt angajata in invatamant de la 1.09.2003 si am suspendat contractul de munca in februarie 2007 pentru 2 ani pe motivul cresterii si ingrijirii copilului. ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca maribologa maribologa Buna seara! Sunt absolvent de Institut Politehnic cu durata de 3 ani (SSD) cu o vechime totala in munca de 30 de ani din care 11 ani in invatamant cu gradul ... (vezi toată discuția)