avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Noua lege a pensiilor si Gr de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Noua lege a pensiilor si Gr de munca

Sunt angajat sidin 01.07.1980 pana in 2001 am avut Gr II de munca.In prezent ma judec cu CFR pentru recunoasterea si inscrierea in CM a GR I pentru perioada in care am avut GR II. Sunt nascut in 04.03.1953 lucrez din 01.01.1975 .
Intrebare: Daca obtin in instanta GR I dar dupa aprilie 2011 eu mai pot beneficia la intocmirea dosarului de pensie de reducerea varstei de pensionare cu 6 luni /an de GRI?.
Sau mai exact cand ma pot pensiona dupa aprilie 2011in conditiile de mai sus?!
Cel mai recent răspuns: petru lucaci , utilizator 11:39, 22 Aprilie 2010
- daca reusiti sa obtineti grupa I pana la 31.03.2011, va puteti pensiona oricand pana la acea data.
- daca obtineti gr I dupa 01.04.2011, reducerea varstei urmare grupei I nu mai opereaza
Va multumesc mult.
Cu stima, Lucaci!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducere varsta de pensionare grupa i de munca aijin aijin Buna ziua. Am urmatorul caz, daca ma puteti ajuta cu calcularea varstei de pensionare: Femeie, nascuta la 17 ianuarie 1961, stagiu de cotizare 28 ani 3 luni, ... (vezi toată discuția)
Grupa de munca SiposVasile SiposVasile Pina in 2001 la functia mea de la CFR am avut grupa a I de munca.In 2001 ne-a fost taiata grupa I de munca.De la noua modificare vom primi grupa de munca in ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata - cfr Yon Yon Ma numesc Bogdan Ion,lucrez la sectia L3 CFR ,Timisoara, avand 34 de ani de servici dintre care 18 ani grupa 1 de munca si 51 de ani etate.As dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)