avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Carte de munca

Angajatorul este obligat sa pastreze la sediul sau copie dupa cartile de munca depuse la ITM?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:57, 22 Aprilie 2010
Buna ziua !
Angajatorul nu are aceasta obligatie, acestuia revenindu- i sarcina de a tine evidenta angajatilor intr- un registru electronic( Revisal), iar orice modificare intervenita in situatia angajatilor sa o transmita la ITM.
Cu stima !
Ultima modificare: Joi, 22 Aprilie 2010
Marius Zaharia, Avocat
Dorina Manolache a scris:

Angajatorul este obligat sa pastreze la sediul sau copie dupa cartile de munca depuse la ITM?

Nu este obligat sa pastreze la dosarul de personal copii de pe carnetele de munca ale angajatilor, dar este de preferat acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnetele de munca opreas opreas Cum se numeste documentul care inlocuieste cărtile de munca? Cum se poate obtine oc copie după acest document? Cum pot sa verific daca la ITM datele din ... (vezi toată discuția)
Dovedire vechime in munca alex5 alex5 Buna ziua, am lucrat de-a lungul a zeci de ani in diverse firme. aveam impresia ca acea carte de munca imi dovedeste fara tagada vechimea in munca, ... (vezi toată discuția)
Legal sau ilegal? camelia190609 camelia190609 buna ziua! am si eu o intrebare. cumnatul meu s-a angajat din luna septembrie la o firma,dar nici in ziua de azi nu i se da un raspuns daca are carte de munca ... (vezi toată discuția)