avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxe notariat
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxe notariat

buna ziua,

doresc sa cumpar o garsoniera. vreau sa stiu ce taxe trebuie sa platesc eu, ca si , cumparator. de asemenea ce taxe revin de plata vanzatorului.
multumesc
dvs platiti taxele notariale, vanzatorul plateste impozit la banii incasati. intrebati la mai multe birouri, intrucat taxele difera
va multumesc, dar imi puteti spune exact ce intra in aceste taxe notariale, ce imi revin mie spre plata? onorariu...., cumva si cartea funciara?

multumesc mult
taxa timbru, onorariu notar,tva onorariu, taxa de reintabulare. exista si pe net un calculator de taxe.
un ex la 40000 e veti plati la notar cam 2500lei
...taxa timbru si timbru judiciar nu se mai plateste...platiti doar onorariu si taxa intabulare(cadastru)...
"Calculatoarele de taxe notariale" existente pe internet ignora factori foarte importanti precum zona bunului imobil (nici macar nu fac diferenta daca imobilul este in Bucuresti sau in provincie), daca este teren, casa sau apartament etc... prin urmare asemenea calcule nu pot fi relevante. Trebuie sa oferiti mai multe elemente despre garsoniera: in ce locatie doriti sa o cumparati, anul constructiei, etajul etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare-cumparare Roxanne30 Roxanne30 Buna seara, As dori sa va intreb cam cat ar ajunge un contract vanzare-cumparare facut intre mama-fiica si care ar fi valoarea minima a apartamentului la ... (vezi toată discuția)
Cat costa actele de vanzare cumparare? lucialuca lucialuca Buna seara! Cat m-ar costa actele de vanzare cumparare pentru un apartament pe care il cumpar cu 55.000 euro? Actele costa diferit in functie de zona in care e ... (vezi toată discuția)
Costuri finale vanzare apartament gorady gorady Buna ziua . Sunt nou pe forum ..si imi cer scuze daca acest subiect s a mai discutat. Vreau sa vand un apart in valoare de 22 500 e .Ma intereseaza cat ar ... (vezi toată discuția)