avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Anularea optiunii de taxare a tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Anularea optiunii de taxare a tva

In februarie 2010 am depus o NOTIFICARE privind optiunea de taxare a operaţiunilor prevăzute la art. 141 alin. (2) lit. e) din Codul fiscal pentru un spatiu comercial, proprietate a societatii noastre , inchiriat.

Pot sa depun in aprilie o NOTIFICARE privind anularea opţiunii de taxare a operaţiunilor prevăzute la art. 141 alin. (2) lit. e) din Codul fiscal, privind acest spatiu, sau trebuie sa astept pana anul viitor?
Cel mai recent răspuns: danike , utilizator 17:29, 22 Aprilie 2010
pct 38 din norme
(7) Persoana impozabilă va notifica organele fiscale competente cu privire la anularea opţiunii, prin formularul prezentat în anexa nr. 2 la prezentele norme metodologice. Aplicarea scutirii de taxă este permisă de la data înscrisă în notificare.

nu exista restrictii, notificarea de anulare se poate depune oricand.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare finante pentru facturare chirii ana & maria ana & maria ce notificare trebuie depusa la finante pentru facturarea chiriilor de catre o societate? ajutati-ma cu o lege,ordonanta ,sa ma dumiresc si eu. (vezi toată discuția)
Notificare tva la chirie si anularea notificarii nadea_mihailescu nadea_mihailescu Buna ziua! As dori sa stiu daca in situatia in care am depus notificare la AFP in ianuarie 2008, privind taxarea chiriei (TVA), exista vreun temei legal in ... (vezi toată discuția)
Notificare tva -spatiu de inchiriat ganesh ganesh Doresc sa inchiriez o suprafata dintr-un imobil de birouri. >oferta lor: pret plus TVA. 1.Este posibil sa cer in negociere o anumita suprafata din total sa ... (vezi toată discuția)