avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... izolarea blocurilor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

izolarea blocurilor

la un bloc cu patru scari peretii laterali( de la capetele blocului) constituie cota parte indiviza, s-au sint peretii apartamentului celui care locuieste in el.legea 230/2007 nu mentioneaza concludent acest lucru. va multumesc.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 12:04, 22 Aprilie 2010
Toata fatada blocului, pe fata, pe spate, laterale....absolut toata suprafata este proprietate comuna si reparatiile aferente acestei suprafete se impart la cota-parte indiviza.

Apartamentului ii apartin peretii interiori, nu si cei exteriori, indiferent daca sunt in exteriorul cladirii sau in interior (spre holurile comune sau spre vecinul alaturat).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare termica danpin69 danpin69 Salut, Doresc sa stiu daca partile laterale ale unui bloc cu doua scari de forma dreptunghiulara, sunt considerate parti comune?(pe aceste laterale nu exista ... (vezi toată discuția)
Parti comune asociatii de proprietari tom2108 tom2108 Va rog sa imi spuneti daca peretii exteriori din lateralul blocului de apartamente sunt considerati parti comune.Este vorba de reabilitarea termica a blocului ... (vezi toată discuția)
Contributie plata izolare termica nedumeritus nedumeritus Se doreste reabilitarea termica a unui bloc de apartamente. Exista apartamente situate catre interiorul blocului, care au vedere la fatade si apartamente in ... (vezi toată discuția)