avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impozit minim(forfetar)si legeaprivind aprobarea oug ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozit minim(forfetar)si legeaprivind aprobarea oug nr 109/2009-modificare cod fiscal

buna ziua
legea pentru aprobarea oug nr 109/2009 este trimisa spre promulgare Presedintelui Romaniei.Conform legislatiei in vigoare trebuie sa platesc impozitul minim chiar daca firma este dizolvata judiciar din anul 2007.In cazul in care platesc impozitul si legea este promulgata dupa 2o zile imi pot cere banii inapoi in conditiile in care se stipuleaza in art 1 pct 13.2 ca firmele afllate in dizolvare nu platesc impozitul minim?

multumesc mult pentru raspunsurile dvs
Cel mai recent răspuns: colceriumari-bv , utilizator 13:20, 29 Aprilie 2010
Mare ar fi in acest caz mirarea Fiscului, dar categoric DA.
Buna ziua! Sunt intr-o situatie similara, dar eu nu am achitat impozitul minim si nici nu am posibilitatea de a-l achita, daca sunteti amabil(a) sa imi spuneti art.1 pct 13.2 la care act legislativ se refera? Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit forfetar pentru firma dizolvata juridic de onrc anterior 2009? mihailus mihailus Prezint situatia critica a unei firme in speranta ca voi obtine informatii ce ma vor ajuta pentru identificarea solutiei optime atat mie cat si, probabil, ... (vezi toată discuția)
Legea 76/6 mai 2010 - impozit minim colceriumari-bv colceriumari-bv Va rog sa ma ajutati sa inteleg care contribuabili nu mai au obligatia platii impozitului minim cf.modificarilor aduse prin aceasta lege Codului Fiscal ... (vezi toată discuția)
Firma in lichidare - impozit forfetar galadriel galadriel Buna ziua! Intrebarea mea se refera la o firma care este in dizolvare din noiembrie 2008, la initiativa Registrului Comertului, iar in octombrie 2009 are ... (vezi toată discuția)