avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Urgent! Am pierdut o recipisa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Urgent! Am pierdut o recipisa

Daca se pierde o recipisa dintr-un dosar vechi, ce pot se poate face pentru recuperarea cautiunii?
Merci!
Cel mai recent răspuns: Julius Blinden , utilizator 15:45, 22 Aprilie 2010
Luati legatura cu grefierul sef de la instanta care s-a pronuntat in dosar. In registrul de valori este consemnat nr.chitantei cu care ati achitat cautiunea si, cu putin noroc si o adeverinta de la instanta poate va recuperati banii.
Multumesc frumos!
O zi asa cum va doriti!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum recuperez banii de pe cautiunea la suspendarea executarii? ContSters277537 ContSters277537 Buna ziua si multumesc pentru ajutorul dat, As dori, trebuie, sa fac tot posibilul, indiferent de situatia cu procesul (ca pierd sau ca voi castiga), ... (vezi toată discuția)
Restituirea recepisei handsu handsu Pe ce temei poate fi restituita recepisa de plata a unei cautiuni ordonate de instanta intr-o cauza de infiintarea popririi asiguratorie , si ce rost ar ... (vezi toată discuția)
Cautiune sechestru asigurator andao andao Pentru un sechestru asigurator am depus la CEC suma fixata de judecator.In urma unui recurs dosarul a ajuns la tribunal, iar cauza a fost finalizata. As dori ... (vezi toată discuția)