Sint cetateanca a Republicii Moldova.cu 10ani in urma am cunoscut un roman,care ne fiind casatoriti am cumparat o casa in Romania,desigur pe banii mei,eu lucrind in Italia,actul de proprietate este pe numele la amandoi.el a stat mereu acasa eu trimitind mereu bani din Italia pentru casa,mobila s.a..dupa 10ani nu ma mai primeste acasa,spunind ca casa e a lui,si nu-mi va da nimic.eu am toate chitantele de trimiterea banilor de toti 10ani.am vre-o sansa sa am ceva,daca el e impotriva vinzarii,impartirii?va multumesc anticipat.
introduceti actiune de partaj in instanta si dovediti ca ati avut o contributie mult mai mare, cereti sa va atribuie locuinta, cu plata sulta catre sot.
Problema e ca el nu vrea sa se vinda casa,ar fi fost usor o vindem,impartim...ar putea instanta sa-l impuna sa vindem sau sa mi se atribuie locuinta cu plata sulta catre el?
Partaj
aura19731991
sint divortata.apartamenutl este bun comun.fostul sot desi nu mai locuieste in casa de 1 an nu vrea sa vindem.el tot spera ca ne imapacam.exista o solutie sa ... (vezi toată discuția)