avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PARTAJ
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PARTAJ

Sint cetateanca a Republicii Moldova.cu 10ani in urma am cunoscut un roman,care ne fiind casatoriti am cumparat o casa in Romania,desigur pe banii mei,eu lucrind in Italia,actul de proprietate este pe numele la amandoi.el a stat mereu acasa eu trimitind mereu bani din Italia pentru casa,mobila s.a..dupa 10ani nu ma mai primeste acasa,spunind ca casa e a lui,si nu-mi va da nimic.eu am toate chitantele de trimiterea banilor de toti 10ani.am vre-o sansa sa am ceva,daca el e impotriva vinzarii,impartirii?va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters79003 , utilizator 22:39, 22 Aprilie 2010
e problema lui ca nu vrea sa vanda, de impartit se va imparti. daca o doriti ca si casa, o cereti in instanta si-i platiti sotului sulta. daca vreti bani, cereti atribuirea catre sot a casei si sa va plateasca sulta in termen de...
daca nu are cum sa plateasca se va vinde
oricum instanta decide, dvs deschideti procesul de partaj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soțul vrea să vândă apartamentul ale cărui rate le-am plătit împreună și să mă arunce în stradă cu una dintre fete. ce mă sfătuiți să fac? Carmaci Carmaci Sunt căsătorită de 27 de ani . Soțul a contractat un apartament de 2 camere dând avansul însă ratele le -am plătit impreuna . Acum nu vrea sa imi faca ... (vezi toată discuția)
Partaj aura19731991 aura19731991 sint divortata.apartamenutl este bun comun.fostul sot desi nu mai locuieste in casa de 1 an nu vrea sa vindem.el tot spera ca ne imapacam.exista o solutie sa ... (vezi toată discuția)
Lesire din indiviziune monica dinescu monica dinescu acum 6 ani am facut un partaj in indiviziune cu fostul sot ,cu intelegerea verbala ca vindem si impartim banii...intre timp el s a razgandit si nu mai vrea sa ... (vezi toată discuția)