Matusa din germania vrea sa imi vanda o propietate in Romania .Cum nu poate veni in Romania imi poate face procura in Germania sa o reprezint la notariat ,va fi valabila daca tot eu oi fi si cumparatorul imobilului?
e de preferat sa dea altcuiva procura daca va vinde dvs..cineva tot asa de incredere iar in procura se se specifice in mod expres ca va vinde dvs nu la altcineva
Daca doreste sa va vanda d-voastra. procura speciala sa fie data altcuiva intrucat nu puteti semna si in calitate de cumparator si nici in calitate de vanzator.
In principiu nu vad nicio problema insa procura trebuie sa fie cu caracter special adica sa identifice in clar exact operatiunea vanzarii imobilului . Daca procura va fi facuta in Germania, va trebui tradusa si supralegalizata in Romania.
Procura din sua
pompagiu
O procura facuta in SUA ,cu stampila de la Haga, prin care se imputerniceste fiul proprietarului unui imobil in vederea vinderii acestui imobil, ce conditii ... (vezi toată discuția)
Procura sau nu
mirka
buna ziua
matusa mea vrea sa-mi faca acte vanzare-cumparare pe 1/2 din casa ei cum matusa mea munceste in italia intrebarea mea este
- poate sa faca ... (vezi toată discuția)