avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... procura sau nu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

procura sau nu

buna ziua
matusa mea vrea sa-mi faca acte vanzare-cumparare pe 1/2 din casa ei cum matusa mea munceste in italia intrebarea mea este
- poate sa faca procura si sa imputerniceasca sora ei (o alta matusa) ca sa semneze actele
multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 14:20, 26 Aprilie 2010
Da, se poate face o procura in vederea vanzarii.
Sigur ca poate. Merge la un notar si da procura speciala pentru vanzare imobil. Nu este tocmai simplu deoarece trebuie sa explice bine notarului dupa care procura va trebui tradusa legalizata si apostilata, sau o poate da la consulat. In cazul in care se afla in Roma sau imprejurari ma poate contacta si o ajut cu ce trebuie. 00393465806225
Sigur ca poate si chiar este indicat sa se inscrie cat mai multe detaliii privind vinderea(modalitate de plata, date de identificare ale imobilului).
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E valabila procura italiana fara apostila? motoc18 motoc18 prietenul meu este plecat in italia si ma lasat sa_i vand masina (vezi toată discuția)
Procura pentru vanzarea unui apartament mbs_only mbs_only Buna. Prietenul meu detine impreuna cu mama si sora lui un apartament in tulcea, pe care doresc sa il vanda. Au gasit cumparator, insa prietenul meu a fost ... (vezi toată discuția)
Fondatori straini oti oti ce acte au nevoie sa aduca 2 cetateni UE fara drept de sedere in Ro pt a putea constitui o asociatie si sa-l imputerniceasca pe un alt membru tot cetatean UE ... (vezi toată discuția)