Buna. Prietenul meu detine impreuna cu mama si sora lui un apartament in tulcea, pe care doresc sa il vanda. Au gasit cumparator, insa prietenul meu a fost nevoit sa plece cu munca in strainatate chiar acum inainte se a se finaliza vanzarea, si pe nepregatite, astfel incat nu am putut face o procura aici in tara. Nu poate veni la momentul semnarii, asa ca doreste sa ma imputerniceasca pe mine pentru a avea drept de semnatura in actul vanzarii. Intrebarea este unde se poate duce pentru a face rost de o procura prin care sa ma imputerniceasca si ce acte ii trebuie? Mentionez ca se afla in Rotterdam, Olanda. Multumesc
Poate merge la ambasada sau consulat sau poate sa mearga la un notar din Olanda (caz in care procura urmeaza a fi tradusa de d-voastra in Romania). In procura trebuie sa specifice datele dumneavoastra de identificare (nume, adresa, CNP, act identitate) si de asemenea trebuie sa specifice datele imobilului (cota care se instraineataza, adresa imobilului, pretul care ii revine acestuia), dumneavoastra urmand a indepini mandatul in limitele celor ce vor fi mentionate in procura.