avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Imputernicirea este valabila in Romania la ITM?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Imputernicirea este valabila in Romania la ITM?

Buna seara !ma scuzati pt deranj ,asi vrea un sfat in legatura cu o imputernicire deci este vb despre acte de pensionare a mamei mele ,ea este momentan in sicilia se poate cu o procuro de la notarul din sicilia sa ma imputerniceasca sa-i ridic cartea de munca de la ITM ESTE VALABILA IN ROMANIA FARA SA MEARGA LA CONSULAT FARA APOSTILA ? VA MULTUMESC SI ASTEPT RASPUNSUL DV ,O SEARA BUNA
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:53, 4 Februarie 2011
Este valabila imputernicirea dar aceasta trebuie tradusa, apostilata si legalizata.
stiu ca trebuie tradusa si legalizata ,dar se poate fara sa mearga la consulat la Ambasada?
cine sa mearga la Consulat? Mama?
da mama ,dar nu poate sa mearga pana acolo ,se poate face o procura speciala de la notarul din sicilia? unde este ea ???si daca este valabila in romania la ITM ptr ridicarea carti de munca???
Daca in procura este precizat faptul ca sunteti imputernicit sa-i ridicati carnetul de munca aflat in evidenta ITM-ului , atunci procura este valabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot ridica cartea de munca a tatalui meu daca el nu este in tara? rocsana_candygirl rocsana_candygirl Tatal meu a plecat de putin timp din tara si trebuie sa\'i ridic cartea de munca de la ITM sa o depun sa ii platesc contributele pt ai merge vechimea.Am luat ... (vezi toată discuția)
Apostila pe procura? stelianacorla stelianacorla Buna seara, fiul meu a facut o procura legalizata la un notar in Germania pt. ca eu sa-i pot preschimba in RO certificatul de nastere vechi cu formatul nou ... (vezi toată discuția)
Obtinerea unei apostile pt. certificatul de casatorie (am rezidenta in strainatate) dan_daniel dan_daniel Trebuie sa obtin o apostila dupa certificatul de casatorie, locuiesc in strainatate si se pare ca Ambasada nu ofera astfel de servicii si oricum probabil ar ... (vezi toată discuția)