avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de colaborare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de colaborare

Buna ziua,
As dori sa stiu daca este posibila incheierea unui contract de colaborare intre un student la Ase si un contabil autorizat , obiectul contractului este prestari servicii contabilitate .
Contractul trebuie inregistrat la administratia financiara ?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 04:10, 23 Aprilie 2010
Contractul de colaborare se mentioneaza intr-u resgistru special de angjator si se retine cota de 16% ca impozit, deci la administratia financiara dv. trebuie sa va declarati veniturile si automat se ia act si de acest contract

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se taxeaza colaborarea intre un srl si o persoana fizica neautorizata intre care se incheie un contract de colaborare acheinic acheinic Buna ziua, As dori sa inchei un contract de colaborare intre un SRL si o persoana fizica neautorizata si as dori sa stiu cum ar trebui taxat acest ... (vezi toată discuția)
Contract de munca - colaborare? - contract de munca fara carte de munca..? project based? phantom709 phantom709 Buna ziua ! Asi dori sa stiu care este forma legala prin care pot sa platesc munca prestata de un angajat pe "Project Based". Adica fara carte de munca. Cum ... (vezi toată discuția)
Pfa - modalitate de impozitare ariadna661 ariadna661 Buna seara. Am o intrebare referitoare la sistemul de impozitare pentru PFA. Eu sunt medic si sunt inregistrata cu CIF la Administratia Financiara. Am cerut ... (vezi toată discuția)