avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... debransare de la apa curenta
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

debransare de la apa curenta

Buna ziua. Doresc sa stiu daca legal, comitetul executiv poate hotara debransarea de la apa curenta a unui apartament in care teoretic nu sta nimeni , proprietarul fiind plecat din tara.Motivul debransarii ar fi acela ca proprietarul nu a achitat lucrari le de reparatii ale acoperisului, acestea fiind suportate de ceilalti proprietari, iar cheltuielile deintretinere sunt restante.Deasemenea, in apartament exista chiriasi care consuma si nu platesc.Cei care cunosc raspunsul si imi puteti da si referinta catre textul de lege care ne indreptateste sau nu, va rog sa raspundeti.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:38, 24 Aprilie 2010
In apartament la om este exclus a se intra fara acordul acestuia.
Presupunand ca s_ar proceda la sistarea apei chiriasul trebuie sa fie anuntat in prealabil.
Pe cale de ordonanta presedintiala se poate obtine respectarea dreptului sau.
Se pot cere si daune destul de mari...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea datoriilor de la restantieri Horatiu76 Horatiu76 Buna ziua, Ma intereseaza sa stiu daca pentru recuperarea datoriilor de la restantieri se deschide actiune in instanta impotriva acestora, si cu hotararea ... (vezi toată discuția)
Restante apa nova iogene iogene asociatia de proprietari poate opri apa rece proprietarilor care refuza sa-si achite cotele de intretinere? (vezi toată discuția)
Sistare apa potabila doriodan doriodan Buna seara, Locuiesc intrun imobil cu foart multe restante la utilitati si comitetul executiv a hotarat ca la un apartament cu restante de peste 100 ... (vezi toată discuția)