avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Despre inscrierea in sindicat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Despre inscrierea in sindicat

Angajatii incadrati pe perioada determinata prin utilizator in cadrul unei companii pot face parte(se pot inscrie) in sindicatul unitatii?
Sindicatul unitatii poate sa isi rezerve dreptul de a ii accepta sau nu??
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 06:14, 23 Aprilie 2010
Nu cred ca exista oprelisti de acest gen,mai ales ca sindicatele beneficiaza de cotizatii din parte membrilor lor-de obicei ca sa nu faca nimic.
Nu cred ca exista vreun sindicat care interzica prin statut afilierea unor membrii care presteaza munca pe perioada deteminata.
inscrierea in sindicat este conditionata de doua lucruri: cererea de aderare si contractul individual de munca. pentru CIM nu se face distinctie intre cel cu durata determinata si cel cu durata nedeterminata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiunea legala pentru lipsa calitatii de membru al colegiului consilierilor judidici cj_laurentiu cj_laurentiu Buna ziua. Permite-ti o intrebare ce isi cauta un raspuns clar si fara dubii de interpretare. EXISTA OBLIGATIA SAU NU EXISTA OBLIGATIA DE A FI MEMBRU A ... (vezi toată discuția)
Cm- alialex alialex Dupa noul cod al muncii sau contractul colectiv de munca - septembrie 2011 (imi cer scuze nu lucrez in domeniu si nu stiu prea multe) contractele colective de ... (vezi toată discuția)
Sindicat lungu nicolae lungu nicolae sunt ospatar de ceva vreme,pe unde am lucrat nu am auzit ca personalul care lucreaza in restaurante sa aiba vreun sindicat.Stie cineva sa existe in Romania ... (vezi toată discuția)