avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CM-
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CM-

Dupa noul cod al muncii sau contractul colectiv de munca - septembrie 2011 (imi cer scuze nu lucrez in domeniu si nu stiu prea multe) contractele colective de munca se incheie pe perioada determinata de 1 an ( chiar daca angajatul este incadrat sau era incadrat pe perioada nedeterminata? Lucrez in sectorul bugetar (invatamant) si asa au fost facute contractele de munca - cred ca este o anomalie. Daca se poate si cu nr. legii si articolul.
Cel mai recent răspuns: alialex , utilizator 14:34, 18 Noiembrie 2011
NU exista contract de munca unui cla nivel national pe 2011.se pot incheia contract ede munca pe perioada deteminata de un an, daca asa doreste angajatorul. nu este obligat sa va incheie direct pe nedeterminata

Cred ca nu am formulat bine intrebarea. Lucrez in sistem bugetar -invatamant. O parte dintre angajati (didactic auxiliar, nedidacatic, profesori titulari au fost angajati pe perioada nedeterminata. De la 1 sept. au schimbat contractele de munca si au motivat ca in noua lege nu mai exista notiunea de contract pe perioada nedeterminata. Se incheie pe perioada determinata si se innoiesc an de an. Cred ca este o aberatie dar...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul pensie cu salariul in 2015 marilena13 marilena13 personal didactic auxiliar - secretar sef scoala - baza legala (vezi toată discuția)
Salarizare capitaneanu_mioara capitaneanu_mioara In Școala noastră se află o d-nă profesor care a fost angajată cu contract de muncă pe perioadă determinată (01.09 1997- 31.12.2004) si incepând ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt pensionara, în sistemul bugetar, învățământ, ... Ileana popa Ileana popa Bună ziua! Sunt pensionara, în sistemul bugetar, învățământ, didactic auxiliar și cumulez pensia cu salariul. Mi s-au încheiat 3 CIM-uri, primul pe 36 ... (vezi toată discuția)