avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bonuri de combustibil
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bonuri de combustibil

Buna,

Un agent de vanzari mi-a adus decont cu bonuri de combustibil ( pt. care deduc tva) din februarie, luna pe care am inchis-o.
Se mai pot inregistra in martie, avand in vedere ca depun decl.300, trimestrial? Daca da, cu ce luna le fac intrarea, ca si achizitie?

Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Vineri, 23 Aprilie 2010
Cristina Vasile, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristina Vasile , utilizator 08:40, 24 Aprilie 2010
Inregistrati in luna martie, decontul de cheltuieli avand data din martie.
dar achizitia nu trebuie sa aiba data de pe bonul de benzina care este din februarie?
Pai tocmai asta-i rolul decontului, arata ca o cheltuiala s-a facut separat de companie in numele ei, astfel documentele se vor inregistra cu data decontului!!!
Chiar daca eu deduc tva la acele bonuri? Pe care il declar in decontul 300 trimestrial?

Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Aprilie 2010
Cristina Vasile, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonuri fiscale de combustibil Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua! Sunt platitor de TVA trimestrial, am inchis lunile ianuarie si februarie dar mai am niste bonuri fiscale de combustibil din lunile acestea. Le ... (vezi toată discuția)
Declaratia d.394 pricope_ciprian pricope_ciprian Buna ziua Am o nelamuririre , bonurile de combustibil se introduc in cadrul declaratiei D394 si daca se mai deduce tva-ul. (vezi toată discuția)
Bonuri de combustibil si d394 alinafay_bv alinafay_bv 1. Deducerea TVA de pe bon Deducerea TVA de pe documentului justificativ bon (fara factura) se poate face daca: • valoarea bonului inclusiv TVA este ... (vezi toată discuția)