avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bonuri fiscale de combustibil
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bonuri fiscale de combustibil

Buna ziua!

Sunt platitor de TVA trimestrial, am inchis lunile ianuarie si februarie dar mai am niste bonuri fiscale de combustibil din lunile acestea. Le pot inregistra in decontul pe luna martie? daca da, cu ce data inregistrez intrarile de combustibil de pe BF.?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CONTABIUM , Contabil 14:15, 3 Aprilie 2013
Buna ziua,

In principal ar trebui sa le inregistrati la inceputul lunii. Parerea mea ar fi sa intocmiti un decont de cheltuieli pentru aceste bonuri. In decontul de TVA le veti prelua pe randurile aferente TVA deductibila, avand in vedere faptul ca va gasiti in interiorul perioadei fiscale.

Numai bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonuri de combustibil Cristina Vasile Cristina Vasile Buna, Un agent de vanzari mi-a adus decont cu bonuri de combustibil ( pt. care deduc tva) din februarie, luna pe care am inchis-o. Se mai pot inregistra in ... (vezi toată discuția)
Bonuri decontabile ContSters109653 ContSters109653 1. Am intrebat la AFP Timis daca bonurile ( de orice fel -in afara de combustibil) pot fi luate in calcul ca si cheltuiala .Raspunsul a fost acela ca , nu ... (vezi toată discuția)
tva deductibil la bf combustibil la micro platitoare 3% Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua! O firma de distributie microintreprindere, platitoare de tva trimestrial are bonuri de combustibil cu CUI-ul pe ele dar nu are foi de parcurs ... (vezi toată discuția)