avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Camping-angajat cu studii?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Camping-angajat cu studii?

Pentru deschiderea unui camping (casute de lemn si spatiu de campare) am nevoie sa am un agajat cu studii de specialitate in turism?
Cel mai recent răspuns: K_Man , utilizator 22:11, 23 Aprilie 2010
Este o activitate turistica, deci trebuie angajat cu speclitate in turism.
E de preferat sa angajezi persoane care te pot ajuta in afacere, adica cu ceva trecut si pricepere in domeniul turistic.
Multumesc pentru raspunsuri. As vrea sa reformulez intrebarea. Daca deschid acest camping iar angajatii (receptioner si un ajutor bun la toate) nu au studii in turism (deocamdata) vine cineva si ma amendeaza?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile natalyn natalyn sunt persoana fizica si as dori sa-mi spuneti daca pot sa beneficiez de fonduri nerambursabile pentru costruirea unei pensiuni in zona rurala si cum sa ... (vezi toată discuția)
Pensiune turism cu investitii de la terti Nicu29 Nicu29 Buna ziua, Ma numesc Cristian Nicolae, am terminat Facultatea de economie a comertului, turismului si serviciilor in 2007, timp in care, pana in prezent ... (vezi toată discuția)
Bună seara ! dacă deschidem o intreprindere familială , în ... floricasuba@yahoo.com floricasuba@yahoo.com Bună seara ! Dacă deschidem o Intreprindere familială , în domeniul turismului - ( cazare - căsuțe de lemn , în mediul rural ) , copiii noștri , fata - ... (vezi toată discuția)