avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Hartuire psihologica societate recuperari creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Hartuire psihologica societate recuperari creante

Sunt deranjat de EOS KSI pt o factura fantoma de la fostul Dialog, actula Orange, emisa in urma cu 10 ani si amenintat cu executor si procese, desigur, intr o maniera puerila. Cum pot scapa de telefoanele lor. Cristi
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 10:26, 23 Aprilie 2010
Greu...probabil. Incercati cu o scrisoare prin care sa le aratati realitatea (factura nereala, datorie prescrisa) si sa le solicitati sa nu va mai hartuiasca.
ciortan a scris:

Sunt deranjat de .... pt o factura fantoma de la fostul ...., actula......., emisa in urma cu 10 ani si amenintat cu executor si procese, desigur, intr o maniera puerila. Cum pot scapa de telefoanele lor. Cristi


Interventie moderator

Buna dimineata user ciortan,
Va rog sa stergeti denumirile societatilor implicate in discutie.Ati incalcat Regulamentul de postare si riscati sa va fie sters mesajul.
O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma recuperari CSIBI BRANDUSAMIHAELA CSIBI BRANDUSAMIHAELA asi doin urma cu ri sa stiu, bunica mea acu, vreo 7 ani a facut o abonare la orange si a decedat in urma cu 7 ani noi nu am stiut de abonament ,,ssi neam ... (vezi toată discuția)
Am o intrebare Lixandra Ionut mihai Lixandra Ionut mihai in anul 2003 tatal meu a facut un abonamet telefonic orange unui prieten tatal meu a decedat in anul 2004 la inceputul anului dupa decesul lui persoana care ... (vezi toată discuția)
Conflict cu o societate de recuperari creante - nedumerire oanna nec oanna nec eos-ksi trimite instiintare,2august 2010 ,ca am de platit la orange o factura de 615ron ,factura veche din 2005 sau chiar 2004 ,nu tin minte data .au facut ... (vezi toată discuția)