avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Completare numar contract in carnet de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Completare numar contract in carnet de munca

Am doua intrebari la care va rog sa-mi raspuneti :
-care numar de inregistrare a contractului de munca se trece in carnetul de munca, cel dat de catre unitate sau cel de la ITM?
-ce se poate intampla daca i-am inregistrat in Revisal pe cei cu contracte suspendate pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani? E ilegal? Mentionez ca unui asemenea salariat i-am reactivat contractul de curand, insa programul nu-ti da posibilitatea decat cu hotarare judecatoreasca chiar daca mai jos poti alege rubrica ,,altele" si poti explica in scris motivul reactivarii. O persoana de la ITM a spus ca trebuie inregistrati, insa majoritatea mesajelor pe care le-am gasit pe internet o contrazic. Nu stiu ce sa mai cred.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:03, 26 Aprilie 2010
1. Se trece numarul de la ITM
2.Nu inteleg la ce va referiti. In Revisal nu se trec suspendarile de contract..
Eu am trecut suspendarile.Tocmai aceasta este problema. nu stiu ce sa fac de acum inainte.O salariata de la ITM a spus ca pot sa le trec.
Multumesc pentru raspuns Ank27!
In legatura cu suspendarile poate imi da cineva o idee!!!
In Revisal nu se opereaza suspendarile de contrcat ...nu vad cum dvs ati facut aceasta inregistrare atata vreme cat programul nu are prevazuta rubrica de suspendare a c.i.m. :hm:

Faceti corectie acolo unde ati trecut suspendarea c.i.m. sau scrieti in continuare reluat activitatea in baza deciziei nr .../..... incepand cu data de ....
Multumesc ,,freeelis"! Cred ca o corectie ar fi mai normal de efectuat, insa de ce de la ITM mi-a spus ca trebuie sa trec si suspendarile? X-(
Si as mai avea o nelamurire cu cei suspendati: in statele de plata ei nu mai apar in aceasta perioada? La noi se scot din state.

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata inseamna suspendare cim? andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 BUNA ZIUA, daca angajatul a solicitat un concediu fara plata de 20 zile lucratoare pt studii si i l-am aprobat trebuie inregsitrat in revisal ca ... (vezi toată discuția)
Omisiune inregistrare reactivare cim in revisal dutescu maria dutescu maria Buna ziua, Am o mare rugaminte si mare nevoie de un raspuns urgent. Acum am observat ca am un salariat care a fost cu cim suspendat in perioada 01.01.2012 ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata in revisal carmen fortiu carmen fortiu Lucrez pe un program winsal prin care introduc salariatii in revisal , si generez fisierul cu extensia rvs prin Revisalul de la itm cu registru non revisal . ... (vezi toată discuția)