avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONCEDIU FARA PLATA IN REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONCEDIU FARA PLATA IN REVISAL

Lucrez pe un program winsal prin care introduc salariatii in revisal , si generez fisierul cu extensia rvs prin Revisalul de la itm cu registru non revisal . Problema este ca trebuie sa introduc si suspendarile printre care CFP si absentele nemotivate inca din 01/18 in situatia in care am instalat noul revisal luna asta iar la contracte imi apar active, ce trebuie sa fac sa intru la fiecare contract care imi apare activ in revisal sa-l trec in suspendare si apoi sa-l reactivez sa-l trimit si tot asa pe luna urmatoare ? si am si o incetare de contract maine , iar baza de date din cate am inteles trebuie sa contina si aceste susupendari
De la expertii ITM nu am inteles nimic dar cred ca nici ei nu inteleg
Puteti sa ma ajutati cu un sfat ?

O alta problema am un angajat strain iranian -are rezidenta permanenta pt. membrii familiei , iar in revisal imi cere de cand si pana cand are drept de munca;
rezidentilor permanenti sau celor care au drept de sedere permanenta le trebuie
drept de munca ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:35, 18 Octombrie 2011
1. In noul program REVISAL se trec toti salariatii activi la 01.08.2011 si modificarile ulterioare la c.i.m. aparute dupa aceasta data ... intrati pe fiecare contract individual de munca si faceti inregistrarea suspendarii si apoi incetarea susoendarii.

2. selectati carte de rezidenta si apoi dati termenul de valabilitate a cartii de rezidenta .. pentru o astfel de persoana nu se solicita autorizatie de munca.
Valabilitatea cartii de rezidenta permanenta pentru membrii de familie care nu sunt cetateni ai Uniunii Europene este de 10 ani de la data emiterii si se reînnoieste la cerere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Generare registru revisal nicotorok nicotorok Buna ziua, Ma poate ajuta cineva? Am generat Registrul, l-am salvat dar icoana salvata era una alba, fara nici o denumire, are intr-adevar terminatia .rvs dar ... (vezi toată discuția)
Cfp se inregistreaaza in revisal cf h.g 500/2011? Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,as dori sa stiu si eu 1. concediile fara plata a angajatilor se inregistreaza in Revisalul cel nou? 2.se inregistreaza ca si suspendare? 3.se ... (vezi toată discuția)
Revisal georgianahandac georgianahandac cum pot reactiva un salariat care a fost radiat din noul revisal ? ati mai avut asa caz? multumesc (vezi toată discuția)