avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal

cum pot reactiva un salariat care a fost radiat din noul revisal ? ati mai avut asa caz?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:16, 6 August 2016
Il introduceti din nou.

Dupa radierea unui salariat, in cazul in care acesta va fi reintrodus in aplicatie, este necesar ca datele acestuia sa fie introduse si transmise catre ITM, pe rand, pentru fiecare modificare survenita in detaliile angajatului in cauza, incepand cu valorile valabile la data intrarii in vigoare a HG 500/2011 privind registrul general de evidenta a salariatilor (01.08.2011) sau la data inceperii activitatii, daca aceasta este ulterioara datei de 01.08.2011, in vederea constituirii istoricului.
am incercat sa-l introduc dar imi spune ca e deja existent si cand ma duc pe contracte sa inregistrez nu mi-l gaseste ca cnp
nu stiu unde sa ma duc sa-l reactivez ca cnp
Dupa radierea c.i.m., ati radiat si salariatul ?
am radiat direct salariatul. nu am stiut

Alte discuții în legătură

Radiere salariat revisal RuxandraLarisa RuxandraLarisa Cum reactivez un salariat care a fost radiat din greseala in revisal?multumesc (vezi toată discuția)
Radiere salariat din revisal anadaniela65 anadaniela65 Am radiat contractul unui salariat.In momentul in care vreau sa radiez si salariatul imi cere sa confirm actul de identitate.(la inregistrare salariat nu am ... (vezi toată discuția)
Cum pot inceta un cim radiat sa apara incetat si in sistem? Aniia Aniia Ma confrunt cu o speta din care nu ma mai vad salvata, asa ca daca ma puteti ajuta va rog tare frumos sa imi raspundeti cat de repede se poate. Am avut o ... (vezi toată discuția)