avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu social societate comerciala - acord vecini
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu social societate comerciala - acord vecini

Buna ziua,

Scriu acest post pe forum pentru a va cere informatii despre legislatia cu privire la stabilirea sediului social al unei societati comerciale intr-un anume spatiu.

In cazul meu este vorba despre un spatiu pe care il am intr-o casa veche. Casa are 3 etaje, iar spatiul pe care eu il am se afla la etajul al doilea. Din cate am inteles de la Registrul Comertului am nevoie de acordul vecinilor cu care am un perete comun, deci in cazul meu 4 vecini (vertical sus, jos si respectiv, orizontal dreapta, stanga). Problema mea acum e ca eu am reusit sa strang doar 3 din aceste 4 semnaturi. Vecinului de sub mine i-a fost retrocedata locuinta in urma cu approximativ 3 ani, si el nu locuieste in Romania, ci in SUA.

Intrebarea mea este acum, cum se procedeaza in cazul de fata, in cazul in care obtinerea acordului unuia dintre vecini nu este posibila?

Multumesc anticipat pentru raspunsul dumneavoastra,
Constantin TOVISI
Ultima modificare: Vineri, 23 Aprilie 2010
constantin.tovisi, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 06:26, 24 Aprilie 2010
sunt bune si 3 semnaturi dar va mai trebuie avizul asociatiei de proprietari in caz ca nu exista o declaratie in acest sens .
Buna ziua,

In primul rand va multumesc pentru raspunsul prompt domnule Stoica, aveam ceva emotii ca s-ar putea sa fi fost o problema...

De asemenea, nu exista o asociatie de proprietari, deci, despre ce declaratie este vorba?

Un weekend placut,
Constantin TOVISI
Aveti modelul in acest link

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! locuiesc într-un apartament cu spațiu comercial ... Iuliaa30 Iuliaa30 Bună ziua! Locuiesc într-un apartament cu spațiu comercial dedesubt, proprietarul va deschide o sala de forță, de o.luna ma terorizează cu spartul ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru in apartament , parter olivottom olivottom Buna ziua, am cumparat cu sotia un apartament la parterul unui bloc pentru infiintarea unui punct de lucru (coafor). Sotia are o Intreprindere Individuala cu ... (vezi toată discuția)
Deschidere punct de lucru EliaMih EliaMih Buna ziua, Doresc sa deschid un punct de lucru reprezentand un birou de IT intr-un spatiu de birouri la parterul unui bloc. Mentionez ca spatiul este conceput ... (vezi toată discuția)