avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale dizolvare srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

dizolvare srl

Buna ziua,
Ma confrunt cu o situatie mai speciala. Sunt angajata unui SRL( care nu ndesfasoara activitate) , iar asociatii au decis dizolvarea societatii. In prezent sunt in concediu de ingrijirea copilului pana in luna ianuarie 2011. Asociatii ma preseaza sa preiau eu firma, sa achit impozitul forfetar si darile catre stat ,pt a beneficia de ajutor de somaj in cazul in care dupa ianuarie 2011 nu voi gasi un loc de munca.

Ce sa fac in acesta situatie?

Multumesc,

Simona
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 21:05, 23 Aprilie 2010
Ceea ce credeti ca este in interesul d-voastra.
Dar inainte de a face o miscare juridica, apelati la un avocat cre sa va asiste.
Nu te sfatuiesc sa faci acest lucru. Stii cat costa impozitul minim?
2200/an cel putin, plus cine stie ce datorii au mai avut dansii. Sunt lucruri care nu apar decat dupa un timp, taxe radio tv etc, lucruri de care cu siguranta nu ai nevoie
In locul tau nu m-as incurca cu asa ceva.
somaj o sa ai 6luni x 500ron =3000 ron.
eu cred ca o sa cumperi o gaura neagra.
ei o pot suspenda pana la 3 ani.
Nu ma leg la cap daca nu ma doare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire micro intr. in 2010 utilizator nou utilizator nou Am considerat ca e mai usor daca o iau de la inceput . Dupa cateva ore petrecute pe legislatie si forumuri , concluzia este : nu se stie daca va mai fi ... (vezi toată discuția)
Cum pot evita impozitul forfetar la o firma inactiva? gelu2 gelu2 Sunt administrator la doua firme. Una inactiva, in care nu sunt singur si una in care sunt asociat unic si cu care mi-am completat ocazional veniturile. Nu imi ... (vezi toată discuția)
Dizolvare srl nity nity Buna ziua!, am un SRL si sunt asociat unic al acesteia din 2004. Nu am avut activitate decat vre-un an de zile, nu am datorii, firma e curata, odata cu ... (vezi toată discuția)