avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cum pot evita impozitul forfetar la o firma inactiva?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cum pot evita impozitul forfetar la o firma inactiva?

Sunt administrator la doua firme. Una inactiva, in care nu sunt singur si una in care sunt asociat unic si cu care mi-am completat ocazional veniturile. Nu imi permit sa platesc impozitul forfetar pe nici una asa ca vreau sa renunt la orice activitate pe firma. Ce as putea face? Daca le suspend activitatea va mai trebui platit impozit forfetar?
Din pacate, la firma inactiva sunt asociat cu o persoana care a plecat din tara de 4 ani si nu stiu in ce colt de lume ar putea fi. Cum pot suspenda firma fara el?
Cel mai recent răspuns: gelu2 , utilizator 12:30, 13 Aprilie 2009
Inca nu a aparut modificarea, doar s-a testat un pic reactia populatiei.Oricum, nu va fi 6500 cum s-a spus ci undeva la 500 e minim.
Ultima modificare: Vineri, 10 Aprilie 2009
Smart Contab Expert S.R.L., Contabil
cred ca vor "inchide" cu totul inactivele...decat sa se trezeasca platind aiurea.Numai aberatii, astia chiar nu au consultanti?

av. Ileana Schwarz
Consultantii sunt la fel ca ei.Ministru de finante este inginer:P
Si premierul , avocat:sorry:precis nu este specializat in fiscal.

av. Ileana Schwarz:(
Precis nu e specializat in nimic!Decat in cascadorie pe la tv.

Alte discuții în legătură

Nedepunere declaratii NELA FURTUNA NELA FURTUNA am infiintat o soc. in dec.2008. Nu am avut activitate si pana la momentul intrarii forfetarului am depus declaratiile pe 0. In primul trim. de forfetar, ... (vezi toată discuția)
Plata impozit forfetar la o societate care nu a functionat niciodata de la infiintare in 1994 misha5 misha5 Am o societate infiintata in 1994 si care nu a avut niciodata activitate .In fiecare an am depus la Administratia fiscal locala declaratii pe proprie ... (vezi toată discuția)
Srl getaz getaz Am un srl suspendat eram obligat sa depun declaratia 101 (vezi toată discuția)