buna ziua
am o mare nedumerire vis-a-vis de calculatia impozitului aferent trim.1 2010.....la inceputul lunii aprilie 2010 am fost la finante publice -birou asistenta contribuabili pj si am intrebat cum calc. defapt imozitul pt trim 1 2010 am primit raspun ca voi considera impozitul minim pe anul 2009 innmultit cu 3.5%( indice de inflatie ) si impart la 4....o astfel de publicatie am citit-o si in data de 12 aprilie 2010....zilele trecute citesc pe net ca defapt consider cifra de afaceri din 2009 si urmaresc grila de impozitare cf og34/2009. Precizez ca in anul 2009 am platit impozit minim.
Intrebarea " intrebatoare "....cum calculez inpozitul pt trim 1 2010 ?!....avand in vedere ca am inchis cu pierdere .
veti tine cont de cifra de afaceri a anului 2009 si in functie de aceasta veti plati 1/4 din transa impozitului minim anual aferent .
chestia cu indicele de inflatie tocmai ce a fost amanata pana in 2012.
Impozit 2010
adelanegrila
Buna ziua.
Vreau si eu o lamurire cu calculul si declararea impozitului pe trim 1 2010.
Deci calculam impozitul forfetar in functie de CA din 2009 si ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.