avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... invatamant privat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

invatamant privat

Buna ziua,

As avea si eu o nelamurire cu privire la noile salarii pentru cei cu studii superioare. Eu sunt angajat ca si laborant universitar intr-o facultate privata din arad cu un salariu de 420 RON in mana. De cateva luni figurez in cartea de munca ca si laborant iar de semestrul trecut am atributii de preparator primind ore didactice dar nici o modificare salariala. Am inteles ca trebuie scos postul la concurs dar, deja au trecut cateva luni si inca nici o schimbare. Sunt absolvent al facultatii la care lucrez din anul 2005(octombrie) si angajat in cadrul ei din feb. 2005. Este legal ce face angajatorul sau nu. Iar din cate am inteles de la colegii care sunt trecuti in cartea de munca cu studii superioare majorarea de salariu care a intrat in vigoare din ianuarie nu s-a aplicat.
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 08:54, 1 Martie 2007
pentru studii superioare pe post se aplica grad de salarizare 2 deci 880, eu zic sa discutati cu angajatorii si sa le spuneti ca exista contractul colectiv de munca la nivel national...:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot promova pe studii superiore daca am absolvit o facultate de 3 ani? Raluk24 Raluk24 Sunt absolventa a Facultatii de management financiar contabil promotia 2010 (durata studiilor 3 ani), 180 credite de stiudiu transferabile (ECTS), licentiata ... (vezi toată discuția)
Contractul colectiv de munca 2007-2010 ANA PIUARU ANA PIUARU Cum vi se par prevederile noului contract colectiv de munca referitoare la salariile stabilite in functie de coeficienti?un absolvent de studii superioare ... (vezi toată discuția)
Absolvent ciclul bologna i Ramona Amagdei Ramona Amagdei Sunt educatoare si de anul trecut, 2010, absolventa a facultatii de geografie <<Spiru Haret>>, studii de scurta durata-3 ani. Pot fi incadrata cu studii ... (vezi toată discuția)