avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... FISA POSTULUI
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

FISA POSTULUI

Buna ziua,

Am o intrebare: fisa postului semnata de mine + superior direct mai e valabila daca intre timp mi s-a schimbat superiorul?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: paolo_benotti_23 , utilizator 14:26, 23 Aprilie 2010
Da.
Este mai mult decat valabila!
Bun. Deci asa nu pot contesta aceasta fisa a postului.
Am un nou superior; cu vechiul ma intelegeam super, asa ca atunci cand a adaugat un paragraf pe care acum nu vreau sa il mai respect, am semnat fisa postului.
Credeti ca se poate contesta cumva acel paragraf, in ciuda faptului ca am semnat fisa postului? Spre exemplu: pe motiv ca nu e in concordanta cu titulatura si cu atributiile aferente postului meu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reangajare dupa anularea deciziei de concediere ContSters163516 ContSters163516 in masura in care angajatorul imi da la semnat o noua fisa a postului pot sa refuz sa semnez noua fisa? --- (daca ei ar fi negociat un nou contract cu mine ... (vezi toată discuția)
Felul muncii sandra1 sandra1 Daca fisa postului nou nu mai corespunde deloc cu cea anterioara privind atributiile de servici nu inseamna ca felul muncii s-a schimbat si ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Restructurare miruna28 miruna28 As dori sa stiu daca o persoana poate fi concediata pur si simplu (in conditiile in care nu exista fisa postului, ROI, CCM) pe motiv de restructurare a ... (vezi toată discuția)