nu mam exprimat corect in mesajul anterior de fapt vroiam sa spun asa;in dosarul (infractiuni privind circulatia rutiera)(conducere fara permis) de urmarire penala nu exista proces verbal de constatare la fata locului urmarirea penala a durat 2ani si 4luni sa asteptat ca un lucrator de la cercetari penale sa iasa la pensie si cu o luna inainte de a iesi la pensie a inaintat dosarul.cu toate ca tatal; meu a fost condamnat la 1 an si 10luni a terminat pedeapsa in luna ianuarie si nu la eliberat nici pana in prezent.oare de ce?daca nu va suparati mai am o intrebare:ce trebuie sa contina un dosar pentru chemare in judecata a statului roman la C.E.D.O pentru vatamare corporala,slutire,provocarea incapacitati totale de munca pe perioada nelimitata si rele tratamente ,un solidar cu cu ministerul justitiei,administratiei nationala a penitenciarelor:spitalul penitenciarului rahova,penitenciarul giurgiu, penitenciarul jilava. ordonanta de urgenta 195din 2002.
Pana nu este cunoscut continutul dosarului prin care tatal dvs a fost condamnat sau macar hotararea definitiva de condamnare,nimeni nu poate cunoaste motivele pentru care se mai afla inca in stare de arest.
Mergeti la instanta care l-a condamnat pentru a vedea hotararea definitiva de condamnare sau mergeti Administratia Nationala a Penitenciarelor ,cu cerere,prin solicitati sa vi se dea date cu privire la condamnarea pe care o are de executat tatal dvs.
In privinta cererii catre CEDO,sezizarea catre acest organism de justitie european se formuleaza numai cand exista o sentinta de condamnare definitiva si s-au epuizat toate caile de atac(recurs,apel,etc).
Pentru a intreprinde aceste demersuri,dar mai ales pentru ultimul ,la CEDO,trebuieste redactat un memoriu documentat si cu toate actele necesare atasate,va recomand sa apelati la serviciile unui avocat
Eu nu am inteles pt ce vreti sa sesizati Curtea Europeana.Expuneti motivele concrete.
avocat Claudiu Lascoschi
~ final discuție ~