avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Raport de gestiune zilnic
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Raport de gestiune zilnic

Daca firma este cu vanzare de termopane, alarme si accesorii auto trebuie sa completez raportul de gestiune zilnic ptr. oricare intrare de marfa cu factura fie ea de termopane sau alarme si accesorii auto?
Cel mai recent răspuns: Ec.Angelica-Ana Pop , Contabil 10:37, 27 Aprilie 2010
in raportul de gestiune se trece marfa indiferent de dommeniu.
Raportul de gestiune se completeaza in zilele cand sunt operatiuni de intrare sau iesire.
Raportul de gestiune se tine in cazul gestiunilor global valorice (comert cu amanuntul in magazine).
Daca va incadrati in aceasta categorie, atunci da, il completati in fiecare zi cu intrare si/sau vanzare.
Personal, as tine evidenta pe 3 rapoarte diferite: unul pentru a evidentia termopanele, unul pentru sistemele de alarma si unul pentru piesele auto. Dar acest lucru il decideti dumneavoastra in functie de necesitatile firmei.

Succes!
Daca as tine evidenta separat pentru fiecare ar insemna sa fac cate un monetar pentru fiecare in parte?

Va multumesc!
Monetarul nu mai este obligatoriu din cate stiu eu, dar trebuie sa aveti o situatie cu vanzarile pe fiecare tip de marfa. Eventual setati casa de marcat astfel incat sa aveti 3 departemente, sau cate doriti.

Alte discuții în legătură

Trebuie raport de gestiune?? denisa2011 denisa2011 buna ziua, la o covrigarie, productie, trebuie sa am raport de gestiune, programul nu-mi afiseaza nimic, cateva sfaturi.. va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Deviz reparatii scule electrice Emily_P Emily_P In situatia in care am vanzari de marfa dar si reparatii conform unui deviz cum se inregistreaza in contabilitate piesele respective? Este obligatorie ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea in contabilitate a activitatilor de xerox , listare? laura2008_angel laura2008_angel Buna ziua am deschis in martie anul acesta o intreprindere individuala cu vanzarea accesorilor de telefoane si calculatoare. Ma ocup si cu activitati de ... (vezi toată discuția)