avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Raport de gestiune zilnic
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Raport de gestiune zilnic

Daca firma este cu vanzare de termopane, alarme si accesorii auto trebuie sa completez raportul de gestiune zilnic ptr. oricare intrare de marfa cu factura fie ea de termopane sau alarme si accesorii auto?
Cel mai recent răspuns: Ec.Angelica-Ana Pop , Contabil 10:37, 27 Aprilie 2010
MISKI a scris:

Daca as tine evidenta separat pentru fiecare ar insemna sa fac cate un monetar pentru fiecare in parte?

Va multumesc!

Organizarea gestiunii o stabiliti dvstra, in asa fel incat sa corespunda cerintelor dvstra.
Aveti in vedere intarirea disciplinei gestionare.Daca doriti evidenta separata ,atunci veti avea 3 gestiuni,ca atare intrari ,iesiri raport gestiune ,separat pe fiecare gestiune.
Ultima modificare: Marți, 27 Aprilie 2010
Ec.Angelica-Ana Pop , Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie raport de gestiune?? denisa2011 denisa2011 buna ziua, la o covrigarie, productie, trebuie sa am raport de gestiune, programul nu-mi afiseaza nimic, cateva sfaturi.. va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Deviz reparatii scule electrice Emily_P Emily_P In situatia in care am vanzari de marfa dar si reparatii conform unui deviz cum se inregistreaza in contabilitate piesele respective? Este obligatorie ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea in contabilitate a activitatilor de xerox , listare? laura2008_angel laura2008_angel Buna ziua am deschis in martie anul acesta o intreprindere individuala cu vanzarea accesorilor de telefoane si calculatoare. Ma ocup si cu activitati de ... (vezi toată discuția)