avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... semnatura poate fi si copie la registratura?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

semnatura poate fi si copie la registratura?

Mi s-a spus ca hartiile depuse la registratura trebuie sa fie semnate. Se poate depuna si o copie dupa cele semnate? Mi-ar place sa pastrez originalul pentru mai multe xeroxari.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:57, 24 Aprilie 2010
Depinde despre ce fel de registratura vorbiti.
Ce hartii si ce registratura?
Daca este necesar sa depuneti originalele, puteti vizita un notar in prealabil, si faceti cateva copii legalizate.
Registratura litigiilor de munca. Adica dosarul pe care se uita judecatoarea presupun.

Nu prea vad sensul sa vizitez un notar fiindca e vorba doar de semnatura mea, atat, la asta ma refer cand zic original, adica semnatura mea in original, spre diferenta de dosarele xeroxate. Singurul motiv e sa nu dau ~160 de semnaturi ori 2 pe copii fiindca ia timp :stunned:. Nu se poate face o declaratie pe propria raspundere atasata copiilor xeroxate?
Ultima modificare: Vineri, 23 Aprilie 2010
w0lfshad3, utilizator
Tot nu am inteles despre ce document atat de important este vorba, ca vreti sa va pastrati semnatura, dar retineti ca de regula in instanta nu se depun acte originale decat in anumite situatii sau daca solicita instanta.
Deci, puneti copii, daca va fi nevoie de altceva, va solicita instanta.
Este vorba de probele inscrisuri pe care le atest astfel ca fiind veridice (presupun).
Probele sunt email-uri, si am inteles ca trebuie sa semnez pe foi. Dar am inteles, daca solicita instanta. Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 23 Aprilie 2010
w0lfshad3, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum se fac conforme cu originalul inscrisurile depuse la cererea de chemare de judecata iolanda15 iolanda15 Va rog sa ma lamuriti cum sa procedez pentru certificarea conform cu originalul a inscrisurilor depuse in copie xerox odata cu cererea de chemare in ... (vezi toată discuția)
Statutul si actul constitutiv al ascociatiilor maneaciprian17 maneaciprian17 Buna ziua! Am o nelamurire cu privire la statutul si actul constitutiv al asociatiilor. Autentificarea acestor documente ce presupune? Este ... (vezi toată discuția)