avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Am cineva nevoie de contabil?
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Am cineva nevoie de contabil?

Buna,
Sunt din Tg Mures si caut un contabil sau o firma de contabilitate, pentru un job part time ( contabil junior).
Multumesc !
:) Speram sa gasiti. Succes!
Exista rubrica speciala in site unde v as recomanda sa postati. Ati avea mai mult succes acolo.
Pt Krissia: Cum se numeste acea rubrica si unde o gasim?
Intrati pe acest link si va va conduce in forumul respectiv.

www.avocatnet.ro/content/for...
Linkul in cauza ne trimite tot in acest loc.Credeam ca mai exista o alta pagina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu site-ul? ContSters220718 ContSters220718 in ultimele 4-5 zile,incercand sa raspund diverselor solicitari ,mesajele mele nu apar la pe site se mai intampla si altor persoane? (vezi toată discuția)
Practica de specialitate Avocat Liviu Samoila Avocat Liviu Samoila Buna ziua! Sunt student la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti, anul III din toamna, si mi-ar placea sa efectuez un stagiu de ... (vezi toată discuția)
Am relansat prima pagina de forum pianistul pianistul http://www.avocatnet.ro/content/forum Noul format contine - cea mai recenta discutie din Forum - editorii Avocatnet.ro va recomanda - categorii forum ... (vezi toată discuția)