avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Certificat Inmatriculare Retinut
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Certificat Inmatriculare Retinut

Buna ziua,

Mi-a fost retinut certificatul de inmatriculare pentru ca nu aveam bara pe spate, m-am dus la rar, mi-a pus stampila ca am toate elementele, etc, dar talonul mi-a fost retinut in Giurgiu, si vad ca nu mai ajunge la bucuresti...deja au trecut 2 saptamani si ceva, intre timp perioada de 15 zile de circulatie de pe dovada de retinere a talonului a expirat, politistul de la Udriste mi-a spus ca pot circula cu masina atata timp cat masura pentru care a fost retinut talonul a fost inlaturata.

Stiti ceva de asta? Daca da, ce art din Regulament, sau decret?
Iar, in cazul in care e vreun politist, si tot o tine incontinuu ca a expirat si nu am dreptul sa circul cu ea, ce mi se poate intampla?

Va multumesc, o zi cat mai placuta!
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 21:11, 24 Aprilie 2010
Ati intrat in mijlocul birocratiei si al lentorii miscarii hartiilor dintre diferite unitati din acelasi sistem.
Pentru orice eventualitate sesizati seful Politiei Rutiere a judetului Giugiu .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Talon auto adrianmorus adrianmorus Talonul mi-a fost ridicat pentru itp expirat.Ulterior am fost la RAR am facut itp, am platit amenda si am fost la politie sa imi recuperez talonul dar fiind ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. aș vrea să aflu cum aș putea recupera numerele ... Costel Traian fer Costel Traian fer Bună ziua. Aș vrea să aflu cum aș putea recupera numerele de înmatriculare, respectiv talonul. Venind dintr-o țară Europeană, spre România, în ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina si am depasit cu 3 zile termenul de 90 de ... Lixw Lixw Am cumparat o masina si am depasit cu 3 zile termenul de 90 de zile pentru schimbarea talonului al meu fiind confiscat ulterior in trafic, Am plătit ... (vezi toată discuția)