am si eu o intrebare, daca vreau sa imi izolez apartamentul pe cheltuiala proprie trebuie sa am aprobari de la vecini sau din alte parti? Stau la etajulul 3. Si are cineva idee cam cat costa?
Cf. legii 50/1991 se pot efectua lucrari fara autorizatie la fatada ' dacă nu se modifică elementele de faţadă şi culorile clădirilor ' si se respecta cerinţele de urbanism, în sensul că faţada să fie la fel pe toată clădirea. In cazul Dvs. prin placarea doar unei portiuni din fatada -peretii apart.dvs- evident ca nu respectati prevederile legale si veti fii amendat daca veti efectua lucrarea fara autorizatie de construire .
Asta e in teorie. In practica se constata ca ,cel putin in Bucuresti, sunt sute poate mii de blocuri cu 'petice' colorate pe fatade de la termoziolari individuale. Deci procedati cum credeti de cuviinta...
Izolatie bloc
Turnus
Buna ziua.Stau la parter si am izolat cu polistiren de 10 cm. si as dori sa stiu daca ma poate obliga asociatia de locatari sa platesc la izolarea blocului (vezi toată discuția)